NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Şedinţă de guvern, fără greii UDMR. Kelemen, Tanczos şi Cseke sunt în concediu de odihnă

Încă de la începutul şedinţei de guvern a putut fi observat că liderii cu greutate ai UDMR sunt absenţi. În locul lui Cseke Attila (Dezvoltare) era un secretar de stat, Marin Ţole, iar în locul lui Tanczos Barna (Mediu), era Szep Robert, tot secretar de stat. 

Singurul reprezentant al UDMR la nivel de miniştri era Novak Eduard, de la Ministerul Sportului. Potrivit declaraţiei de interese, Novak nu e nici măcar membru UDMR. 

Primele informaţii ale „Adevărul” erau că Cseke Attila este de zilele trecute în concediu. Potrivit unor surse guvernamentale, până pe 12 ar fi acesta în concediu de odihnă. De asemenea, şi la Palatul Victoria circula zvonul că şi Kelemen Hunor era în concediu. În urma unei solicitări pentru un punct de vedere al Guvernului, Biroul de presă a precizat că vicepremierul Kelemen Hunor, dar şi miniştrii Cseke Attila şi Tanczos Barna, sunt în concediu de odihnă, iar conform prevederilor din Codul Administrativ, aceştia şi-au delegat atribuţiile. 

Advertisements

Liderii UDMR sunt aşteptaţi cu explicaţii detaliate despre modul

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Culisele negocierilor pentru Schengen: Partea austriacă nu a reproșat și nu a cerut nimic României

Redacția

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Serbiei. Şeful statului a subliniat necesitatea cooperării bilaterale

Redacția

Ciucă: „Comisia Europeană a transmis un mesaj pozitiv cu privire la statutul de candidat la UE pentru R. Moldova, Ucraina şi Georgia”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site