NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Şedinţă de Consiliu Local la Târgu Frumos, cu 19 proiecte pe ordinea de zi

Consilierii locali din Târgu Frumos se întrunesc mâine, 31 martie, de la orele 15.00, în ședința de Consiliu aferentă acestei luni. Pe ordinea de zi se află 19 de proiecte care urmează să fie dezbătute în plenul şedinţei.

 

  

Printre acestea se numără cel care vizează acordarea de tichete sociale de Paşte, persoanelor defavorizate din oraş. În acest sens sunt alocaţi 100.000 lei, pentru 1000 de persoane şi familii cu probleme sociale, care îşi vor putea cumpăra produse pentru masa tradiţională de sărbătorile pascale.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi a fost propus de către consilierul Elena Badea, şi presupune darea în folosinţă, pe o perioadă de cinci ani, a spațiilor din cadrul Centrului Social Multifuncțional în vederea desfășurării activităților organizațiilor non guvernamentale.

Tot mâine va fi votată acordarea unui sprijin financiar în valoare de 3.800 lei, elevilor Şcolii Gimnaziale Garabet Ibrăileanu pentru a putea participa la două competiţii şcolare. Este vorba despre Campionatul Naţional de Scrabble, ce va avea loc la Botoşani, precum şi Olimpiada Sportului Şcolar de la Suceava, ambele organizate în luna ce urmează. 

Vezi proiecte aici

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință de C. L. Tg Frumos 26 aprilie 2018 (VIDEO)

Ema Roman

Târgu Frumos intră în atmosfera de sărbătoare! Se aprinde iluminatul festiv și va avea loc un concert de colinde

Ema Roman

Biblioteca din Târgu Frumos sărbătorește Ziua Internațională a Cititului Împreună

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site