RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Se retrage Biden mâine din alegerile prezidențiale? Valul de speculații după dezbaterea sa cu Trump ia amploare în SUA

În SUA, valul de speculații că Joe Biden și-ar putea anunța retragerea din cursa prezidențială ia amploare, potrivit unui reportaj prezentat de Digi24. 

Milioane de americani se așteaptă ca Biden să predea ștafeta de concurent pentru poziția de lider al lumii libere către Kamala Harris, vicepreședintele SUA, Gavin Newscom, guvernatorul Californiei, sau chiar către Michelle Obama, fosta prima doamnă și soția fostului președinte Barack Obama.

Biden, deși este îndemnat să se retragă, refuză

Prestația catastrofală a lui Joe Biden îi îngrijorează pe susținătorii săi, dar și pe membrii Partidului Democrat, cât și pe jurnaliștii a celor mai liberale televiziuni de știri, care încep să pună la îndoială că acesta mai este apt să mai conducă încă patru ani SUA, și asta chiar în cele mai tensionate momente geopolitice de la Al Doilea Război Mondial încoace.

  

Mai multe publicații cu o istorie îndelungată de peste 150 ani, de la New York Times la Wall Street Journal, îl îndeamnă în mod public pe Biden să se retragă. Inclusiv la CNN, mai mulți analiști politici au sugerat că ar fi mai benefic pentru Partidul Democrat să-l retragă pe Biden din cursa prezidențială.

Kamala Harris îl susține pe Biden în continuare și se declară optimistă că va câștiga realegerea: „Această cursă nu va fi decisă de o singură noapte din iunie”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O fetiță de 4 ani și-a îngrijit surorile mai mici. Credea că tatăl lor dormea, însă murise

Redacția

Tatiana a fugit din Ucraina, de frica războiului, și a descoperit, întâmplător, mormântul bunicului ei, îngropat la Călărași

Redacția

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 220. Zelenski: Ucraina solicită aderarea accelerată la NATO

Redacția
Încarcă...