NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Se întâmplă o dată la patru ani: Primarul Dumitru Pantazi și-a făcut cont de Facebook

Proaspăt desemnat de PSD ca şi candidat pentru un nou mandat de primar, Dumitru Pantazi nu a stat cu mâinile în sân. Cum suferă la capitolul comunicare, atât cu o parte din mass-media, dar mai ales cu cetățenii, edilul dorește, prin acest gest, să-și arate disponibilitatea de a relaționa.

 

 

Nu o face el, propriu-zis, ci prin intermediul altei persoane care îl „ajută să facă faţă noii provocări”. Nu pentru că timpul nu i-ar permite să intre pe Facebook, ci pentru că nu știe să utilizeze un calculator. A mai făcut acest lucru și în anul 2012, dar a abandonat interacțiunea cu utilizatorii, din motive necunoscute.

„Aceasta este pagina mea oficială de Facebook. Nu am folosit până acum reţelele de socializare, dar mi-am propus să încerc să ţin pasul cu dumneavoastră. Aştept, şi pe această cale, să îmi semnalaţi problemele administrative pe care le întâmpinaţi, întrebările şi mesajele dumneavoastră. Şi criticile, dacă sunt constructive! Mă voi strădui să vă răspund personal sau prin intermediul celor care mă ajută să fac faţa noii provocări”, este primul mesaj postat pe Facebook de către primarul Dumitru Pantazi.

Până la acest moment, 45 de persoane au apreciat pagina candidatului PSD Dumitru Pantazi, însă de remarcat este faptul că acesta a ales ca fotografie de copertă, Esplanada recent reabilitată prin fonduri europene, obținute de fostul primar Grigore Crăciunescu. Edilul afirmă că Pașcaniul s-a schimbat în mandatul său.

Pantazi promite celor care aleg să-i comunice problemele cu care se confruntă, prin intermediul rețelei de socializare, că va încerca să răspundă cât mai repede și să le rezolve în timp util.

Gestul de deschidere spre comunicare a edilului local, coincide, întâmplător sau nu, cu alegerile locale. Astfel că putem spune că odată la patru ani, acesta simte că trebuie să stea de vorbă cu cetățenii, pe care, până nu demult, îi ținea departe de sala de ședințe a Consiliului Local, cu ajutorul polițiștilor din subordine.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cerere inedită în căsătorie la Gura Humorului (VIDEO)

Redacția

Balul Bobocilor la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”: Organizatorii și concurenții pregătesc un show de excepție (FOTO)

Teona Gherasim

Interes uriaș în rândul pășcănenilor pentru Gala Premiilor Actualitatea TV! Accesări și număr de voturi record în primele 48 de ore!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site