NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se înființează Bursa Lemnului / Proiect realizat de Asociaţia Forestierilor din România şi Bursa Română de Mărfuri

Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR) şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un Memorandum de înţelegere pentru de realizarea unei platforme de piaţă bursieră pentru comercializarea lemnului şi materialului lemnos, Bursa Lemnului, anunță News.ro.

”Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR) şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un Memorandum de înţelegere pentru de realizarea unei platforme de piaţă bursieră pentru comercializarea lemnului şi materialului lemnos: Bursa Lemnului. O astfel de platformă va asigura tranzacţii transparente, eficiente, competitive şi integre. Informaţiile privind pieţele administrate de BRM sunt publice, iar corectitudinea şi respectarea normelor etice sunt asumate prin reglementările interne ale bursei”, a anunţat BRM.

Semnatarii acestui Memorandum spun că şi-au asumat o construcţie care va simplifica şi clarifica, totodată, comerţul cu lemn şi material lemnos.

”Tranzacţiile pe bursă au avantaje atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători: negocierea preţurilor electronic sau prin licitaţie cu strigare; cotaţii şi preţuri de referinţă puse la dispoziţia clienţilor; executarea în bune condiţii a contractului în baza unui sistem de garanţii; facturarea electronică şi debitarea directă; termenul redus de desfăşurare a procedurilor – ordinul este programat la tranzacţionare în maximum 7 zile din momentul emiterii lui”, arată BRM.

  

Înfiinţarea Bursei Lemnului va duce comerţul cu lemn şi material lemnos la un alt nivel din toate perspectivele comerciale şi etice,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ancheta infectărilor de la Suceava, la Parchet

Redacția

Cazanciuc cere bani de la UE ca sa construiasca inchisori

Redacția

Lider PPE, despre coaliţia PNL- PSD: România avea nevoie de stabilitate. Avem încredere că PNL şi preşedintele ţării sunt angajaţi în reformarea României

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site