RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Școala Boșteni rămâne deschisă

Cei 25 de elevi ai Școlii Boșteni vor continua să își desfășoare cursurile în unitatea de învățământ, după ce se punea problema să fie mutați la Gîștești.

 

Școala își va deschide porțile, însă se caută alternative astfel încât să se desfășoare și alte activități. Viceprimarul Gabriela Nedelcu spune că a discutat cu directorul și cu părinții preșcolarilor și a decis ca aceasta să rămână deschisă.„Am fost la Școala Boșteni, am vorbit cu directorul și cu o parte din părinți și am decis ca în acest an școlar copiii să rămână cât mai aproape de casă cum este firesc și încercăm pe parcursul anului să identificăm forme educativ- alternative sau alte forme de a susține activitatea în cadrul școlii”, a declarat viceprimarul Gabriela Nedelcu.

  

Administrația locală intenționează să implementeze proiecte educative astfel încât unitatea de învățământ să funcționeze în continuare.„Avem în vedere programe de genul Școală după Școală, centru de zi sau alte tipuri de activități. Dorim ca această unitate de învățământ să rămână o unitate de cultură și de educație pentru că așa e firesc. Din partea Consiliului Local, ca în fiecare an vom susține financiar tot ceea ce înseamnă cheltuieli legate de buna funcționare a Școlii Boșteni”, a precizat viceprimarul.

Related posts

Pantazi îi dă replica lui Bodoașcă!

Răzvan Grecu

Ministrul Muncii: 20% din ajutoarele sociale, acordate fraudulos

Redacția

Primăria solicită bani de la Consiliul Județean pentru amenajarea unor platforme de colectare selectivă

Marius Parteni
Încarcă...