RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Schimbarea lămpilor pe DN28A, blocată de căderile de precipitații

Lucrările de modernizarea a rețelei de iluminat public, pe raza Drumului Național 28A, ce tranzitează suburbia Gâștești, au început de astăzi dimineață. Se circulă cu restricții, asta din cauza intervenției cu utilajele.

Săptămâna trecută era anunțat că în perioada 8 – 13 februarie 2021, șoferii ce vor tranzita Drumul Național 28A, pe raza suburbiei Gâștești, vor fi nevoiți să suporte aglomerația din trafic. Ele au fost întârziate din cauza condițiilor meteorologice. Este posibil ca și în zilele următoare acestea să fie sistate, din cauza precipitațiilor și temperaturilor prognozate.

Sunt lucrări prin care vor fi înlocuiți stâlpii și corpurile de iluminat, după cum au anunțat în conferința de presă de săptămâna trecută, reprezentanții municipalității.

În intervalul orar 09.00 – 14.00, pe lungimea străzii, circulația se va desfășura anevoios. În zonă va fi și un echipaj de la Poliția Locală, care va asigura fluidizarea traficului.

  

Related posts

Taxa de salubrizarea revine pe masa aleșilor după valul de nemulțumiri din zona mediului de afaceri

Marius Parteni

Șeful Poliției Locale a prezentat raportul pe anul 2013. Dorin Nichifor:”Propun să se ia în calcul montarea camerelor video și în zona deal, pentru că s-a văzut utilitatea lor“

Oana Cordoneanu

Noi variante de calcul pentru scăderea prețului de facturare al gigacaloriei

Marius Parteni
Încarcă...