NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Scandal între români în metroul din Paris. „Sunteți prea lași!”

Un bărbat a surprins o bandă de hoți români într-un metro din Paris, pe care i-a filmat și postat pe Twitter. Furioși, bărbații s-au repezit asupra lui, fără ca cineva să intervină. Imaginile au fost surprinse în metroul din Paris, unde apar mai mulți bărbați care vorbesc în limba română și care devin agresivi în momentul în care observă că sunt filmați.

„De ce ne filmezi, mă? Pourquoi? Haide, mă! Hai toți pe el! Haideți! Morții mă-tii în gură! Morții mă-tii în gură!”, se aude cum se mobilizează aceștia și se îndeamnă unul pe celălalt să atace victima.

Bărbatul a explicat imediat ce s-a întâmplat.  Tinerii din imagini ar fi hoți de buzunar care acționează în voie, zi de zi, în metroul din Paris, fără ca nimeni să aibă curajul să schimbe ceva.

De altfel, el le reproșează și trecătorilor că nu au intervenit pentru a-l ajuta.

Advertisements
Advertisements
  

„Ați văzut romii? Sunt hoți de buzunare! Sunt aici în fiecare dimineață, iar voi nu faceți nimic! Nu faceți nimic! În fiecare dimineață sunt aici și va fură lucruri din buzunare. Dar sunteți prea lași să faceți ceva! Toată lumea va vedea cât sunteți de lași.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Surpriză mare în Bulgaria, o formațiune nouă anticorupție a câștigat alegerile. Este condusă de doi tineri absolvenți de Harvard: „Bulgaria pornește pe un drum nou”

Redacția

Ministerul de Externe al Republicii Moldova l-a convocat pe ambasadorul Belarusului după discursul lui Lukașenko

Redacția

NATO și Germania exclud un răspuns militar în cazul unei agresiuni a Rusiei împotriva Ucrainei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site