RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sărbătoare la Ruginoasa înaintea plecării în Norvegia!

Aşa cum v-am anunţat imediat după ce Ruginoasa a câştigat prima ediţie a „Cupei Satelor” la fotbal, Federaţia Română de Fotbal va organiza joi în comuna condusă de primarul Dănuţ Nechifor o ceremonie în cinstea formaţiei pregătite de antrenorul Constantin Cernăuţeanu.

  

„Echipa din comuna ieşeană a obţinut la începutul acestei luni performanţa de a câştiga prima ediţie a Cupei Satelor U13, competiţie organizată de FRF în parteneriat cu AFIR. La Cumpăna (Constanţa), copiii din Ruginoasa au învins cu 1-0 echipa gazdă în finala condusă de arbitrii de Liga 1, Sebastian Colţescu şi Horia Mladinovici, primind trofeul de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi medaliile de la membrii echipei FRF, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu. Pe lângă trofeu, micii fotbalişti din Ruginoasa vor beneficia de un premiu special: vor însoţi echipa naţională în Norvegia, la meciul din 7 iunie (preliminariile Euro 2020), într-o experienţă extraordinară!”, se arată în comunicatul lansat de FRF, care precizează că „sărbătoarea trofeului va avea loc joi, de la ora 11:00, eveniment plin de surprize: campionii vor fi premiaţi pe terenul comunei, vor prezenta trofeul întregii comunităţi printr-un parcurs spectaculos prin localitate şi se vor întâlni cu fostul mare internaţional Aurel Ţicleanu, membru al echipei FRF şi ambasador al competiţiei!”.

Până atunci, însă, campioana României va juca finala la nivelul Iaşului în Campionatul Naţional după ce în semifinale a eliminat grupa de la CSM Politehnica Iaşi pregătită de antrenorul Dan Cananău. „Ne vom confrunta în finală cu cealaltă grupă a Politehnicii, pregătită de Mihai Drăgoi, sau cu Didi Junior, echipe care se vor întrece în cealaltă semifinală. Pentru deplasarea în Norvegia am ajuns pe ultima sută de metri cu formalităţile, doar doi părinţi trebuind să mai aducă procurile necesare”, ne-a declarat primarul Dănuţ Nechifor. 

 

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

50 de ani de rugby la Pașcani. Antrenorul Neculai Tarcan:”Nu am întrerupt niciodată activitatea în acești ani, aici”

Redacția

Bătaie de joc: rachete de badminton pentru câștigătorii turneului de tenis de câmp. Noroc de copii că s-au gândit la probele de dublu!

Răzvan Grecu

Competiție fotbalistică în acest weekend dedicată copiilor

Răzvan Grecu
Încarcă...