NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sărbătoare la Ruginoasa înaintea plecării în Norvegia!

Aşa cum v-am anunţat imediat după ce Ruginoasa a câştigat prima ediţie a „Cupei Satelor” la fotbal, Federaţia Română de Fotbal va organiza joi în comuna condusă de primarul Dănuţ Nechifor o ceremonie în cinstea formaţiei pregătite de antrenorul Constantin Cernăuţeanu.

  

„Echipa din comuna ieşeană a obţinut la începutul acestei luni performanţa de a câştiga prima ediţie a Cupei Satelor U13, competiţie organizată de FRF în parteneriat cu AFIR. La Cumpăna (Constanţa), copiii din Ruginoasa au învins cu 1-0 echipa gazdă în finala condusă de arbitrii de Liga 1, Sebastian Colţescu şi Horia Mladinovici, primind trofeul de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi medaliile de la membrii echipei FRF, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu. Pe lângă trofeu, micii fotbalişti din Ruginoasa vor beneficia de un premiu special: vor însoţi echipa naţională în Norvegia, la meciul din 7 iunie (preliminariile Euro 2020), într-o experienţă extraordinară!”, se arată în comunicatul lansat de FRF, care precizează că „sărbătoarea trofeului va avea loc joi, de la ora 11:00, eveniment plin de surprize: campionii vor fi premiaţi pe terenul comunei, vor prezenta trofeul întregii comunităţi printr-un parcurs spectaculos prin localitate şi se vor întâlni cu fostul mare internaţional Aurel Ţicleanu, membru al echipei FRF şi ambasador al competiţiei!”.

Advertisements

Până atunci, însă, campioana României va juca finala la nivelul Iaşului în Campionatul Naţional după ce în semifinale a eliminat grupa de la CSM Politehnica Iaşi pregătită de antrenorul Dan Cananău. „Ne vom confrunta în finală cu cealaltă grupă a Politehnicii, pregătită de Mihai Drăgoi, sau cu Didi Junior, echipe care se vor întrece în cealaltă semifinală. Pentru deplasarea în Norvegia am ajuns pe ultima sută de metri cu formalităţile, doar doi părinţi trebuind să mai aducă procurile necesare”, ne-a declarat primarul Dănuţ Nechifor. 

 

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Competiţie pe gheaţă! Câştigătorii au primit daruri de la Moş Crăciun

Ema Roman

Canotorii români care au cucerit opt medalii la Munchen au revenit în țară. Imagini de la primirea lor, pe Otopeni

Redacția

CTP, scurtă analiză după România – Islanda: „Căpriorul” Alibec, Hagi care „știe cu pucul” și mingea care sare ca din colțul mesei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site