RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Săptămână de foc pentru Guvern: doar patru din 24 de obiective din PNRR sunt realizate

Guvernul a ajuns iar pe ultima sută de metri a unei perioade de raportare a îndeplinirii obiectivelor din PNRR şi are realizate doar câteva dintre jaloane. Mai precis, pentru perioada T1/2022, adică pentru etapa care se încheie pe 31 martie 2022, Guvernul a pus la punct şi pot fi considerate ca realizate doar patru din cele 24 de angajamente, după cum a precizat Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, ministerul coordonator al PNRR, ziarului „Adevărul”, în urma unei solicitări privind stadiul îndeplinirii obiectivelor din primul trimestru.

Mai exact, trei obiective au fost consemnate ca „finalizate” – i) aprobarea Ordonanţei nr. 11/2021 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală şi reglementarea unor măsuri fiscale, ii) aprobarea Planului comun de acţiune al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Inspecţiei Muncii pentru prevenirea şi limitarea fenomenului de evaziune a muncii la gri/la negru, iii) Intrarea în vigoare a modificărilor aduse cadrului de reglementare pentru a se asigura sustenabilitatea pensiilor din cadrul pilonului 2, iar unul ca „îndeplinit”, adică intrarea în vigoare a modificării legislaţiei naţionale privind căile de atac.

În rest, celelalte 20 de ţinte şi jaloane sunt „în curs de realizare” la diferite ministere şi instituţii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

fanatik.ro: României i-a luat 15 ani să pună capăt unei proceduri de infringement. Discriminarea, combătută doar în folosul politicienilor

Redacția

Primul studiu asupra ADN-ului unui bărbat din Pompei: avea 35 de ani și era bolnav. Lava a păstrat genele intacte

Redacția

Kievul salută votul favorabil al Chinei pentru o rezoluţie a ONU care menţionează „agresiunea” rusă împotriva Ucrainei

Redacția
Încarcă...