NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Salvator din Pasiune”: Cursuri de prim ajutor pentru voluntari organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași

În perioada următoare, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași vor fi organizate cursuri de prim ajutor de bază pentru voluntari, astfel:

  1. Curs de prim ajutor de bază pentru voluntari – perioada 9-13 august;
  2. Curs de prim ajutor de bază pentru voluntari – perioada 16-20 august.

Cursurile se vor desfășura la sediul inspectoratului din strada Lascăr Catargi nr.59 între orele 08-16, iar prezența este obligatorie în toate cele 5 zile. Activitatea se va finaliza cu o testare în ultima zi a cursului iar absolvenților li se va elibera o diplomă.

Voluntarii care doresc să participe la acest curs, trebuie să solicite înscrierea, printr-un mesaj e-mail la adresa isujiasi@gmail.com până la data de 05.08.2021 (pentru perioada 9-13 august) sau până la data de 12.08.2021 (pentru perioada 16-20 august).

Pentru fiecare din cele două perioade menționate sunt disponibile 16 locuri pentru voluntari, iar dacă cererile vor depăși acest număr, selecția se va face în urma unei testări a cunoștințelor acumulate la cursul introductiv general și la orele de pregătire efectuate în unitate. Testarea se va efectua în zilele de 06.08.2021, respectiv 13.08.2021 la orele 11:00.

  
Advertisements

Related posts

Gala Actualitatea TV 2016. Iată câștigătorii!

Ema Roman

Ședință extraordinară: Aleșii și-au împărțit comisiile/ Rectificări bugetare pentru evenimente și investiții

Redacția

Genii necunoscute la Târgu Frumos. Profesorii care predau viitorul

Teona Gherasim
Încarcă...