RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-au afișat rezultatele concursului pentru infirmiere și asistente organizat de Spitalul Municipal. 2 posturi au rămas libere la balneofizioterapie

Marți, 18 decembrie au fost afișate rezultatele concursului pentru asistente medicale și infirmiere organizat de Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Acesta s-a derulat pe parcursul a două zile, și a constat în probă scrisă și interviu. Pe 16 posturi s-au înscris 46 de candidați, iar la proba scrisă s-au prezentat 41. Aproape toate locurile au fost ocupate, doar pentru cele două posturi de asistente la balneofizioterapie nu s-a prezentat nimeni.

 

 „Bănuiesc că nu există pe piața muncii pregătire cu astfel în acest domeniu, noi am cerut studii de specialitate în balneofizioterapie. Ne vom revizui resursa umană de la baza de balneofizioterapie, este foarte posibil să organizăm un nou concurs și să cerem studii de asistentă medicală generalistă și se vor pregăti la locul de muncă. Candidații au fost bine pregătiți,  sperăm ca cei mai buni să fie cei pe care i-am anagajat, au cunoștințe medicale solide, pe care le-am văzut în tezele scrise”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

  

 Rezultatele concursului pot fi consultate la avizierul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

SĂRBĂTOARE ASTĂZI Sf. Ioan Gură de Aur – Ce este bine şi ce nu este bine să faci astăzi

Redacția

Cei 108 pompieri români care au stins incendiile din Grecia s-au întors acasă

Redacția

S-a urcat pe un stalp electric si a amenintat ca se omoara

Oana Cordoneanu
Încarcă...