NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-au afișat rezultatele concursului pentru infirmiere și asistente organizat de Spitalul Municipal. 2 posturi au rămas libere la balneofizioterapie

Marți, 18 decembrie au fost afișate rezultatele concursului pentru asistente medicale și infirmiere organizat de Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Acesta s-a derulat pe parcursul a două zile, și a constat în probă scrisă și interviu. Pe 16 posturi s-au înscris 46 de candidați, iar la proba scrisă s-au prezentat 41. Aproape toate locurile au fost ocupate, doar pentru cele două posturi de asistente la balneofizioterapie nu s-a prezentat nimeni.

 

 „Bănuiesc că nu există pe piața muncii pregătire cu astfel în acest domeniu, noi am cerut studii de specialitate în balneofizioterapie. Ne vom revizui resursa umană de la baza de balneofizioterapie, este foarte posibil să organizăm un nou concurs și să cerem studii de asistentă medicală generalistă și se vor pregăti la locul de muncă. Candidații au fost bine pregătiți,  sperăm ca cei mai buni să fie cei pe care i-am anagajat, au cunoștințe medicale solide, pe care le-am văzut în tezele scrise”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

  

 Rezultatele concursului pot fi consultate la avizierul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Schimbare RADICALĂ în prescrierea reţetelor. Medicii vor fi obligați să justifice medicamentele

Redacția

Judetul Iasi se afla in topul oraselor cu cele mai multe nasteri

Redacția

Patru persoane angajate pe loc la Bursa Locurilor de Muncă. 214 absolvenți au fost selectați în vederea încadrării

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site