NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

30 de șomeri formați prin ALOFM pentru a-și începe o afacere

Punct final pentru două cursuri de formare profesională organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă în colaborarea cu cea locală. Astăzi, 24 iulie, un reprezetant al agenției județene s-a deplasat la Pașcani pentru a înmâna celor 30 de absolvenți certificatele de absolvire.

În cadrul acestui proiect aceștia au primit și o subvenție în valoarea de 400 de lei, bani cu care să își deschidă o societate comercială sau o întreprinderea familială.

Advertisements

Cele două calificări au fost de lucrător în comerț și în structuri de construcție. Acestea s-au desfășurat anul trecut în perioada iunie-august și au fost destinate șomerilor sau persoanelor aflate în evidențele Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă. De asemenea printre absolvenți se numără și tineri care au urmat cursurile unei forme de învățământ  dar nu au diplomă de studii. 

  

Andrei Norica, coordonator formare în cadrul acestui proiect din partea agenției județene, susține că astfel de cursuri se vor mai desfășura și anul acesta. Cei interesați se pot prezenta la sediul ALOFM Pașcani pentru a studia oferta.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Gafele Vioricăi Dăncilă nu ar fi întâmplătoare! Cineva lucrează din umbră la umilirea premierului: “Nu este în stare de nimic. E o marionetă”

Redacția

Liderul de Sindicat de la Siretul a intrat în CL pe lista PSD

Marius Parteni

Primăria a demarat procedura pentru ocuparea postului de manager la CLP Ecoserv SRL

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site