NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Robert De Niro își va păstra averea de jumătate de miliard de dolari după divorț

„Veniturile din timpul căsătoriei sunt proprietatea lui separată” – iar vedeta de la Hollywood răsuflă ușurată după ce o curte de apel din Manhattan i-a respins fostei sale soții Grace Hightower, o femeie de culoare, dreptul la jumătate din câștigurile lui de Niro din carieră și din afaceri, scrie Yahoo!News.

Actorul și-a strâns averea în timpul carierei întinse pe cinci decenii și din participațiile lui la proprietăți precum restaurante frecventate de celebrități, – „Nobu” și „Tribeca Bar and Grill”, dar și la hotelul-boutique „The Greenwich”.

De Niro, 78 de ani, va trebui să-i plătească lui Hightower un milion de dolari pe an, dacă nu se va mărita din nou, precum și șase milioane pentru o nouă locuință.

La apelul lui Hightower pentru a obține mai mulți bani după un mariaj de decenii, curtea a hotărât în cele din urmă să mențină contractul prenupțial din 2004.

  

„Câștigurile soțului din timpul căsătoriei și alte active de afaceri dobândite în acea perioadă sunt proprietatea lui separată”, a sunat decizia curții.

În februarie, judecătorul Matthew Cooper de la Curtea Supremă din Manhattan emisese o sentință similară privind aranjamentul prenupțial și veniturile lui de Niro din producția de filme și portofoliul lui de afaceri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Comisia Europeană va decide în câteva luni dacă suspendă sau nu fondurile pentru România

Redacția

Nervi întinşi la maxim în Coaliţie. USR PLUS, dispute cu UDMR, PNL şi Klaus Iohannis

Redacția

LIVE Cel puțin 60 de persoane ucise și 140 rănite în urma atacului sinucigaș de la aeroportul din Kabul / 12 militari americani au fost uciși / ISIS a revendicat atacul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site