NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Luni, de ora 10 HotNews organizează întâlnirea online cu tema: Cum se poziționează cultele religioase față de vaccinare?

Luni, începând cu ora 10, HotNews va transmite întâlnirea online cu tema ”Cum se poziționează cultele religioase din România față de vaccinare?”. La întâlnire vor participa: purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, imamul Iusuf Murat- muftiu al Cultului Musulman din România, pastorul Viorel Iuga- Cultul Creştin Baptist, Rafael Shaffer – Prim Rabin al Comunităților Evreiești din România, Cătălin Raiu- expert libertate religioasă în cadrul OSCE și epidemiologul Ştefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford.

  • Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
  • Vor fi accept

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cioloş: „Carantinarea ar trebui să fie o soluţie extremă, ultima soluţie. Ne gândim la o variantă în care să trimitem copiii în vacanţă în astfel de perioade”

Redacția

Unde vor fi amplasate reactoarele nucleare mici construite de compania americană NuScale: în zona termocentralelor pe cărbuni care se închid, precum Deva, Turceni, Rovinari – președintele CA al Nuclearelectrica

Redacția

Imagini apocaliptice după o ploaie torenţială cu grindină. Zeci de copaci rupţi de vânt, maşini distruse şi străzi inundate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site