NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Revenire importantă la Hermannstadt – „Este unul dintre noi”

În vara anului 2022, Dani Coman a demisionat din funcția de președinte al celor de la Hermannstadt, însă la câteva luni distanță acesta a revenit la formația nou promovată.

Jucătorii echipei HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dani Coman a revenit la Hermannstadt

  

Dani Coman lansase în luna august un apel către autoritățile locale din Sibiu pentru a veni în sprijinul echipei, care traversa o perioadă nefastă din punct de vedere financiar.

Advertisements

Cum nu a primit niciun răspuns favoritabil, Dani Coman a renunțat la funcția de președinte, însă a revenit asupra deciziei câteva luni mai târziu.

Miercuri, cei de la Hermannstadt au anunțat prin intermediul paginii de Facebook revenirea lui Dani Coman la cârma clubului sibian.

„Bine ați (re)venit, domnule președinte! Dani Coman, președintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiți!

Advertisements

Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul președinte la reluarea mandatului. Sibiul are fotbal și are iar un conducător pe măsură.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciolacu: „Eu nu rup nicio alianță”. / Mesaj pentru PNL: Alegerile sunt în 2024

Redacția

Spațiile din patrimoniul municipalității bucureștene, inventariate / Viceprimarul Bujduveanu anunță că nu vor mai exista liste secrete și că toate spațiile vor fi scoase spre închiriere în condiții legale

Redacția

LIVE Ziua 66 de război. Explozii puternice în Odesa, pista aeroportului a fost avariată/ Pentagonul îl acuză pe Vladimir Putin de „depravare” și „cruzime” / Lavrov: Nu ar putea exista „niciun învingător” într-un război nuclear / Terminal petrolier din regiunea rusă Briansk, lovit de proiectile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site