RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Reținuți pentru furt dintr-o locuință

În noaptea de 19/20.02.2014, în jurul orei 23.30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza oraşului, s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, doi tineri aveau un comportament suspect şi transportau un bagaj voluminos.

 

  

La vederea patrulei de poliţie, cei doi au abandonat bunul şi au fugit, fiind imediat prinşi de către poliţişti.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că se numesc S. Alexandru, de 24 de ani şi A. Cătălin, de 26 de ani, ambii din oraşul Târgu Frumos.

Cei doi ar fi pătruns în locuinţa lui D.V., de unde ar fi sustras o butelie de aragaz şi o carte de rugăciuni. Bunurile au fost ridicate, urmând a fi predate părţii vătămate.
Pe numele tinerilor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă cu persoanele în stare de libertate.

 

Related posts

Vară de foc pentru pompierii pășcăneni

Răzvan Grecu

Pedeapsă dată unui taximetrist din Iași. Ca să nu-și piardă permisul, omul dă sfaturi de bună conduită în trafic (VIDEO)

Redacția

Muncă în folosul comunității și amenzi uriașe pentru vecinii zgomotoși, în bloc. Sancțiunile se aplică celor care nu respectă orele de liniște

Redacția
Încarcă...