RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

REPER a câştigat în instanţă anularea mai multor decizii BEC pentru alegerile europarlamentare. BEC va ataca decizia UPDATE

Partidul REPER a câştigat, vineri, anularea mai multor decizii ale Biroului Electoral Central privind alegerile europarlamentare, în mai multe judeţe din țară. BEC este obligat să soluționeze cererile de renumărare vizate, potrivit deciziei Curții de Apel Bucureşti. Hotărârea nu este definitivă și va fi atacată, informează purtătorul de cuvânt al BEC.

REPER: BEC este obligat să înceapă renumărarea buletinelor de vot Foto: Arhivă

REPER: BEC este obligat să înceapă renumărarea buletinelor de vot Foto: Arhivă

UPDATE: Biroul Electoral Central (BEC) va ataca luni decizia Curţii de Apel Bucureşti, care nu este definitivă, precizează Anamaria Revnic Călugărița, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central.

  

Știrea inițială: „Admite în parte cererea. Anulează deciziile BEC nr.67D/11.06.2024, nr.78D/14.06.2024,nr.93D/18.06.2024nr.94D/18.06.2024,nr.97D/18.06.2024şi nr.110D/18.06.2024. Obligă pârâtul să soluţioneze cererile reclamantului de renumărare a voturilor ce fac obiectul deciziilor anulate. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată, în contradictoriu cu pârâtul Biroul Electoral Central. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâţii Guvernul României şi Autoritatea Electorală Permanentă pentru lipsa calităţii procesuale pasive”, conform deciziei emise, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti.

Deputata Oana Cambera susține că prin decizia Curții de Apel Bucureștia a fost recâștigat „dreptul de a fi respectat votul oamenilor”.

„Am recâştigat astăzi în instanţă un pilon al democraţiei: dreptul de a fi respectat votul oamenilor. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șofer spulberat de TIR pe A1, lângă Sebeș. Bărbatul ieșise din mașina oprită pe banda de urgență

Redacția

Alexandru Rafila reia atacul la Florin Cîțu: „Nu are niciun fel de rost să polemizăm. Dânsul are o opinie bazată pe cunoştinţele lui economice, eu le mai utilizez şi pe cele medicale”

Redacția

5 moduri în care blockchain influențează industria cazinourilor

Redacția
Încarcă...