NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Reacția primarului din Mogoșești-Siret după articolul în care apare:”În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta”!

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret a oferit o primă reacție după articolul în care este acuzat că a făcut sex cu minore în Primărie. El lasă se înțeleagă că totul are un substrat electoral.Edilul local dorește să se autosuspende din PNL, până când se va face lumină în acest caz. Iată ce a postat pe pagina de facebook edilul din Mogoșești-Siret:

În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.
Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile. Sănătate multă tuturor!”
, a menționat primarul Damian Butnariu pe pagina sa de facebook.

Advertisements
Loading...

Related posts

Valea Seacă: Ultimele produse de la UE vor fi distribuite sâmbătă și duminică

Marius Parteni

24.000 lei pentru iluminatul festiv de la Ruginoasa

Redacția

3,8 milioane lei pentru modernizarea unei școli din Cristești

Marius Parteni
Încarcă...