RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Răzvan Găină, directorul general al Companiei Regionale de Apă Bacău confirmă că în Moinești, Buhuși și Târgu Ocna sunt contracte individuale la apartamentele din blocuri! Vezi la ce compromis s-a ajuns! (VIDEO)

Foto: Fermapolitica.ro
După ce primarii localităților Moinești și Târgu Ocna au confirmat pentru NewsPascani.com că operatorul regional de apă-canal, Compania Regională de Apă Bacău, are contracte individuale cu proprietarii de apartamente, și Răzvan Găină directorul general al operatorului a confirmat acest lucru.

Acesta a explicat că în prezent sunt contracte individuale, dar că operatorul își dorește să implementeze și în aceste localități contractele colective, pe Asociații de Proprietari. Deocamdată conform celor declarate de Răzvan Găină se lucrează la contorizarea fiecărui bloc în parte.

Întrebat cum vor putea implementa contractele colective având în vedere că primarii localităților cu pricina consideră că normal este ca relația contractuală să existe direct și nu prin terți, Găină a explicat că a găsit o soluție de compromis care împacă pe toată lumea.

  

„Contorizăm branșamentele de la scări, iar apoi diferențele de citiri dintre apometrele din apartamente și cel general, le facturăm defalcat după metodologie”, a explicat directorul general al CRAB.

Advertisements

Consultat cu privire la situația din Pașcani, Răzvan Găină a opiniat că soluția găsită de ei ar putea fi aplicată și de cei de la ApaVital, fapt ce ar împăca toate părțile.

Sursa foto: Fermapolitica.ro

 {youtube}hsgwu2VcQ7k{/youtube}

Related posts

Bănci cu scânduri lipsă şi coşuri de gunoi degradate, pe scările mici

Irina Gherasim

Dumitru Pantazi cere rapiditate comisiei de fond funciar. 27 de titluri de proprietate repartizate azi!

Răzvan Grecu

Blocul ITP – reconectat la alimentarea cu apă, după ce locatarii şi-au ales alt reprezentant de scară

Ema Roman
Încarcă...