NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Razie în cluburi și discoteci: s-au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale

Polițiștii Poliției Municipiului Pașcani și Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și cu luptătorii S.A.S. au acționat pe raza de competență.

Aceștia au demarat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a infracţionalităţii stradale, a actelor de comerţ ilicit şi a evenimentelor rutiere, precum şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona discotecilor şi a cluburilor.

  

În cadrul demersului au fost controlate șase discoteci, cluburi și baruri, 26 de autovehicule, au fost legitimate 75 de persoane. S-au aplicat 24 de sancțini contravenționale în valoare de 10.580 de lei. „Un bărbat, de 33 ani, din com. Valea-Seacă, administrator al unui bar a oferit spre vânzare băuturi alcoolice şi ţigări, fără a avea afişate preţurile acestora. Acesta a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 500 lei. Un alt bărbat, de 30 ani, din mun. Paşcani, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism  având permisul deconducere expirat. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 580 lei şi reţinerea permisului de conducere”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Iași.

Autoritățile au acționat în Mogoșești- Siret, Hălăucești, Tătăruși, Valea- Seacă.

Advertisements

Related posts

Tineri aduși la Judecătoria Pașcani, după ce au atacat două femei și au furat bani dintr-o biserică

Redacția

Bărbat din Sirețel prins băut și fără permis la volan

Redacția

Accident rutier la Cristești, între un autoturism și o căruță. O victimă a ajuns la spital

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site