NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi ia în calcul să monteze capcane pentru câinii comunitari

Problema câinilor fără stăpân a fost adusă, din nou, în discuție de jurnaliști la ultima conferință de presă organizată de șefii Primăriei, iar viceprimarul Cristian Rățoi a declarat că va încerca o nouă soluție pentru a rezolva această situație.

Conform declarației acestuia, în urma unei discuții pe care a avut-o cu reprezentanta unei asociații ce se ocupă de câinii comunitari, a decis să achiziționeze și să monteze mai multe capcane pentru câini în zonele din municipiu unde a fost semnalată cel mai des prezența câinilor fără stăpân.

 „Cu câinii pot să vă spun că i-am transmis domnului Popa să scoată oamenii și în perioada următoare avem în vedere achiziția de capcane. Am discutat cu o doamnă care are o asociație și mi-a arătat mai multe modele, așa că vom achiziționa vreo 5, 6 pe care le vom amplasa în diferite puncte ale orașului, cu precădere acolo unde au fost mai multe reclamații,” a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că, problema câinilor comunitari a fost de-a lungul timpului o nucă tare pentru administația locală, niciunul dintre primarii de după 1989 nereușind să o rezolve.

  

Advertisements

Related posts

Gunoaie aruncate la voia întâmplării la noi în municipiu. Pășcănenii confundă coșurile de gunoi cu ghenele

Teona Gherasim

Interconectare pe vorbe: Documentul de la ApaVital, plimbat în mapa primarului

Marius Parteni

Experții au decis: Coșul de evacuare a gazelor de la CT 11 trebuie demolat. Șefii RAGCL cer sprijin primarului și al consilierilor

Marius Parteni
Încarcă...