NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareş Bogdan: Pe data de 25 mai 2023 veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu. Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că, în 25 mai 2023, când va avea loc rotaţia în Guvern, el va ocupa o funcţie în Executiv. „I-am spus domnului Ciolacu după aceste negocieri: pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern. Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute. Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern”, a declarat el, potrivit News.ro. Bogdan a susţinut că alături de el vor mai veni alţi doi colegi.

„În 2023, în 25 mai, se va face o rotaţie la nivel de premier şi la nivel de miniştri, secretar general, doi miniştri, şi i-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, nu voi pleca acum pentru că am nişte proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat Rareş Bogdan, joi seară, la Digi 24.

El nu a vrut să dezvăluie ce portofoliu va ocupa.

„Dar voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Schimbari importante la RCS&RDS de la 1 ianuarie 2013

Redacția

Bode: Nu a avut loc nicio şedinţă a coaliţiei. Nu era nevoie de un aviz politic. A fost o discuţie

Redacția

BREAKING 15.733 cazuri noi Covid din 69.000 de teste și 382 de decese în ultima zi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site