RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Raportul de activitate al deputatului PNL Sorin Năcuță (P)

“ Pe 8 decembrie s-a împlinit un an de activitate parlamentară, cu două sesiuni foarte intense, marcate de învestirea a două guverne, 3 moțiuni de cenzură, 290 de proiecte legislative promulgate, 520 inițiative respinse, sau întoarse la comisiile de specialitate, 14 ședințe a camerelor reunite, cu ocazia aprobării legii bugetului pentru anul 2021, pentru numirea conducerilor unor instituții ale statului, sau cu ocazii solemne.

Activitatea mea s-a împărțit aproape în mod egal între cea legislativă și cea din circumscripția 24 Iași. Am avut întâlniri cu cetățenii, pe care încerc să-i reprezint cât mai bine, în cadrul audiențelor de la Biroul Parlamentar din Pașcani, la întâlnirile organizate, sau în localitățile din județ, dând curs solicitărilor sau sesizărilor.

O activitate neoficială, dar legală și necesară, a fost aceea de sprijinire a unor proiecte importante din județul Iași, prin declarații politice în plenul Parlamentului, interpelări, întrebări adresate ministerelor și discuții la sediul instituțiilor responsabile de implementarea proiectelor.

Anul 2021 a fost marcat de o situație pandemică dificilă, dar și de o politică agitată și instabilă, resimțită și în activitatea parlamentară, dar mai ales în societatea civilă, afectând obiectivele de guvernare și așteptările cetățenilor.

  

După un an de activitate ca deputat în Parlamentul României, ca o obligație față de ieșeni, prezint un raport detaliat, raport ce poate fi consultat și pe site-ul oficial PNL Pașcani, la secțiunea Reprezentanții nosțri / Parlamentul României.

Mulțumesc tuturor ieșenilor și colegilor liberali pentru încrederea și sprijinul acordat în această sesiune parlamentară. Sunt deschis și aștept problemele, sugestiile și criticile constructive ale ieșenilor, la cabinetul parlamentar din Pașcani, la adresa de mail: sorin.nacuta@cdep.ro, sau la telefon: 0749177338.

Din 15 ianuarie va funcționa un cabinet parlamentar și în orașul Târgu Frumos”

https://pnlpascani.ro/wp-content/uploads/2021/12/Raport-Activitate-deputat-Sorin-Nacuta-presentation.pdf?fbclid=IwAR0Im6RhXwnsYfQ8ytL87Wpp93l89nHUYQheEo7sSR1qyyA0ibUseOvVr7Y

Related posts

STEM Workshop : La o lentilă distanță de tainele Universului

Redacția

Președintele PNL Iași, Alexandru MURARU, a fost ales vicepreședinte la nivel național al PNL (P)

Redacția

Luni, 3 noiembrie, zi plină cu intervenții pentru pompierii pășcăneni. Au fost solicitați la două incendii, deblocarea unui copil din casă, cât și a unui câine prins sub o mașină

Redacția
Încarcă...