RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fiul fostului patron al Agrocom Strunga, acuzat de tentativă de omor, cercetat în libertate

Fiul fostului patron al Agrocom Strunga va fi cercetat în stare de libertate. Tribunalul a respins aseară propunerea Parchetului de pe lângă Tribunal de arestare preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Stegariu este considerat de procurori suspect de tentativă de omor. În locul arestării propuse de procurori, judecătorii au preferat să dispună împotriva lui măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile. În acest interval, tânărul va trebui să se prezinte la organele de anchetă sau la poliție oricând este chemat și să nu ia contact cu victima sau cu martorii din dosar în niciun fel. Supravegherea sa în perioada controlului judiciar va fi asigurată de polițiștii Secției 7 Rurale Târgu Frumos.

Silviu Stegariu este bănuit că ar fi înjunghiat în picior un tractorist care efectua lucrări pe un teren administrat în comuna Heleșteni, pe fondul unor discuții aprinse cu acesta. El urmează să fie expertizat psihiatric.

ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Caz șocant la Soci! Un bătrân a fost înjunghiat de fratele său, într-un bar din localitate

Ema Roman

Simplon Bradu a fost reținut. Astăzi va fi prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă

Oana Cordoneanu

Bătrân disperat că a fost păcălit de un constructor, cu care s-a înțeles să îi placheze cu granit mormântul soției (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...