RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Răfuială între rromi la Moțca! Un tânăr a fost înjunghiat. Autorii au fugit, dar au fost prinși! (VIDEO)

Un tânăr de 27 de ani din Moțca a fost înjunghiat în această după amiază, ca urmare a unui conflict spontan. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani. A fost băgat în sala de operație, dar ulterior s-a decis transferul către o unitate medicală din Iași.

 Victima a fost înjunghiată în zona piciorului drept. Medicii de la Pașcani au decis transferul către secția de Chirurgie Vasculară de la Spitalul ”Sfântul Spiridon”.

În această cauză sunt cercetate trei persoane. Este vorba despre trei tineri care după producerea evenimentului au încercat să fugă. Ei au fost opriți în trafic, într-un Audi de culoarea neagră. Este vorba despre doi frați din comuna Vânători, care locuiau la iubitele lor din Motca, precum și un alt tânăr participant la scandal. Toți sunt acum în custodia autorităților.

Conflictul de astăzi a pornit de la o ceartă ce a avut loc între victimă și iubitele celor doi frați. De altfel, în urmă cu două seri între o parte din cei cercetați acum și alți indivizi a mai avut loc un conflict, unde Poliția a intervenit, după cum se poate vedea pe imaginile surprinse.

  

Vom reveni cu amănunte pe marginea acestui subiect!

Related posts

Fostul preşedinte al Judecătoriei Paşcani, Viorel Maftei și Neculai Nunucă, arestați la domiciliu

Redacția

VIDEO: O polițistă a trezit tot cartierul cu indicațiile prin stație, pentru colegul care spăla mașina: „Mai ai mult de dat acolo?”

Redacția

Carieră încheiată mult prea devreme pentru o polițistă din Iași, care a suferit un accident

Redacția
Încarcă...