RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O altă victimă a escrocilor prin metoda “ accidentul “. O bătrână din Todirești a fost înșelată cu suma de 1.300 lei

Inventivitatea și îndrăzneala escrocilor, manifestate pe fondul credulității și lipsei de informare de care dau dovadă unii dintre semenii noștri, fac că numărul sesizărilor privind fapte de înșelăciune prin telefon să crească aproape în fiecare zi.

 

 Sâmbătă, 20 iulie, orele 08.55, un bărbat din Iaşi, a sesizat Poliţia Municipiului Paşcani, despre faptul că la data de 19 iulie, mama sa T. Valentina, de 78 ani, din comuna Todireşti, a fost înşelată de către persoane necunoscute, cu suma de 1.300 lei. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orelor 11.00, femeia a fost contactată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care s-a prezentat ca fiind avocat spunându-i că fiica sa a provocat un accident pe raza municipiului Iaşi şi pentru a o ajuta, este necesar să-i trimită suma de 2.500 lei.

  

 Femeia a mers la Oficiul Poştal din municipiul Paşcani, unde a depus suma de 1300 lei. Sâmbătă 20 iulie, femeia a fost sunată de către fiica sa, ocazie cu care a constatat ca a fost înşelată. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de   înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării şi tragerii la răspundere a autorilor.

Recomandăm persoanelor să verifice şi din alte surse informaţiile care li se prezintă, pentru a stabili dacă acestea sunt reale sau nu.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

La volan cu alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția

Jumătate din pacienții secției de Chirurgie de la Spitalul Municipal de Urgență ce trebuie operați au căzut pe gheață

Marius Parteni

Medicul Mihăilescu a scăpat de un an din pedeapsa primită inițial pentru luare de mită

Redacția
Încarcă...