RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rafila, despre Guvernul minoritar: „O lipsă de responsabilitate din partea lui Cîţu”

Deputatul PSD a afirmat, după întâlnirea cu reprezentanţi din mai multe domenii afectate de pandemia de COVID-19, că este nevoie de un guvern care să fie sprijinit de o majoritate clară în Parlament.

„Noi în acest moment avem nevoie de un guvern care să fie sprijinit de o majoritate consistentă în Parlament, pentru a lua măsurile necesare. PNL insistă cu această soluţie care a fost respinsă de nenumărate ori de PSD şi celelalte partide politice, a susţinerii unui guvern minoritar. Mie mi se pare incredibil acest lucru. Apar nume ciudate, sunt miniştri puternic contestaţi sau oameni care au cu totul altă specializare decât ministerul unde sunt propuşi”, a comentat Rafila.

Social-democratul a continuat: „Este o periodă de criză, mi se pare o lipsă de responsabilitate şi de asumare în special din partea domnului Cîţu, pentru că dânsul am înţeles că este în spatele acestei atitudini intransigente”. 

Despre propunerea ca nelu Tătaru să preia Ministerul Sănătăţii, Rafila a spus că acesta are o experienţă, este un om harnic, circulă foarte mult, dar că este nevoie de măsuri care necesită sprijin

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marcel Ciolacu anunță că PSD va propune Coaliției creşterea salariului minim

Redacția

Românii continuă să se întoarcă acasă. În ultimele 24 de ore, în țară au intrat aproape 11.000 de oameni

Redacția

România susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO

Redacția
Încarcă...