NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rafael Nadal a catalogat scandalul în care este implicat Djokovic drept „un circ”

Rafael Nadal a calificat controversa din jurul lui Novak Djokovic ca fiind un circ. “S-a creat un circ în jurul acestei povești. Este vorba de sport, multe interese se mișcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar”, a spus Nadal, într-un interviu acordat unui post de radio spaniol, potrivit Reuters.

Djokovic a fost eliberat luni din carantină în Australia, după ce a câștigat în instanță contestația anulării vizei sale, pentru a rămâne în țară și a concura pentru obținerea recordului de 21 de titluri de Grand Slam la Australian Open.

“Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu Djokovic în privința unor lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie, ca acest lucru să se întâmple, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc”, a declarat Nadal, luni, pentru postul de radio spaniol Onda Cero.

După ce i s-a refuzat intrarea în Australia pentru că a sosit fără a fi vaccinat împotriva COVID-19, Djokovic, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut joi de oficiali la frontieră,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani – Ceahlăul 0-2: Pășcănenii au pierdut pe final, după un meci spectaculos

Marius Parteni

VIDEO. Bătaie cu pumni, picioare și scaune în vestiarele CFR Cluj. Poliția a deschis dosar penal

Redacția

FC Hermannstadt a suspendat contractele jucătorilor pe perioada stării de urgenţă de urgenţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site