RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rafael Nadal a catalogat scandalul în care este implicat Djokovic drept „un circ”

Rafael Nadal a calificat controversa din jurul lui Novak Djokovic ca fiind un circ. “S-a creat un circ în jurul acestei povești. Este vorba de sport, multe interese se mișcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar”, a spus Nadal, într-un interviu acordat unui post de radio spaniol, potrivit Reuters.

Djokovic a fost eliberat luni din carantină în Australia, după ce a câștigat în instanță contestația anulării vizei sale, pentru a rămâne în țară și a concura pentru obținerea recordului de 21 de titluri de Grand Slam la Australian Open.

“Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu Djokovic în privința unor lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie, ca acest lucru să se întâmple, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc”, a declarat Nadal, luni, pentru postul de radio spaniol Onda Cero.

După ce i s-a refuzat intrarea în Australia pentru că a sosit fără a fi vaccinat împotriva COVID-19, Djokovic, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut joi de oficiali la frontieră,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Furie în Australia după ce Djokovic a primit derogare medicală pentru a participa la turneu: „Suntem drăguți până când nu mai suntem”

Redacția

O tânără speranță a baschetului feminim românesc a murit în ziua în care împlinea 18 ani

Redacția

Fostul antrenor al naționalei de gimastică din Brazilia a fost condamnat la 109 ani de închisoare pentru violuri

Redacția
Încarcă...