NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD, după demisia consilierului de stat implicat în scandalul privind campania internă a PNL: Este o recunoaştere oficială a culpei

„Demisia consilierului de stat din scandalul „Cîţugate” este o recunoaştere oficială a culpei. Se impune începerea anchetei penale! PSD face un nou apel către instituţiile abilitate să declanşeze o anchetă penală în cazul „Cîţugate”, după ce culpa a fost admisă public de către cei implicaţi, prin revocarea din funcţie a autorului punctajului politic redactat sub antetul Cancelariei Prim-Ministrului”, au transmis social-democraţii, conform unui comunicat de prresă.

Social-democraţii spun că „organele de anchetă au acum oportunitate de a demonstra opiniei publice din România că sunt imparţiale din punct de vedere politic şi că aplică aceeaşi măsură, indiferent de culoarea politică a infractorilor”.

Potrivit PSD, „revocarea consilierului de stat reprezintă, practic, un auto-denunţ prin care se confirmă autenticitatea documentului, iar faptul că premierul nu a dispus imediat sancţiuni împotriva celor care i-au folosit numele şi însemnele Guvernului arată că acesta a cunoscut conţinutul acelui text şi a aprobat transmiterea lui către liderii PNL. Astfel, prim-ministrul Cîţu a comis infracţiuni deosebit de grave: a folosit resursele umane şi financiare ale Guvernului în scopuri personale şi a făcut uz de însemnele autorităţii instituţiei pe care o conduce pentru a-şi crea un avantaj în competiţia din interiorul partidului”.

Un document cu antetul Guvernului,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ultimele tendințe tactice ale fotbalului modern

Redacția

Puteţi vedea pe internet cât aţi cotizat la asigurările sociale şi la pensii

Redacția

Bărbat aflat în carantină, amendat de două ori în aceeaşi noapte

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site