RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Protestul de trei zile al fermierilor şi transportatorilor începe în Piața Constituției. Un singur camion a fost autorizat, susține prefectul Capitalei

Duminică are loc primul protest aprobat al fermierilor şi transportatorilor în București. Manifestația are loc în intervalul 09.30 – 22.00, potrivit Primăria Capitalei. La miting sunt așteptate 200 de tractoare și camioane și 5.000 de persoane. Cu o zi în urmă, prefectul Capitalei, Rareș Hopincă (PSD), a declarat că un singur autovehicul a cerut și a primit permisiunea să intre în oraș.

Protest RCAFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

07:35 La această oră, în parcarea din Piața Constituției sunt un tractor pe platformă, un camion și trei autoturisme, potrivit Digi24.

  

Primul de trei zile al fermierilor şi transportatorilor începe duminică în Piața Constituției

Deși primele scântei care au pornit protestele de amploare au sărit în urmă cu 12 zile, când mii de camioane au blocat o autostradă și mai multe șosele de centură din marilor oraș, nemulțumiți în principal de prețurile la polițe RCA și costurile combustibilului, abia duminică, 21 ianuarie, are loc un protest organizat în București.

Aproximativ 6.000 de camioane au participat pe 10 ianuarie la protestul transportatorilor, potrivit preşedintelui Federaţiei Operatorilor Români din Transporturi (FORT), Augustin Hagiu. Ulterior, s-a alăturat și fermierii, care au ieșit cu utilajele în mai multe zone de țară.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia a depistat primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron

Redacția

Crimă din gelozie la Iaşi. L-a omorât după ce s-a dat la iubita lui

Redacția

Negrescu: UE are nevoie de o revizuire a cadrului bugetar 2021-2027 şi mai multă flexibilitate privind fondurile pentru a face faţă efectelor crizei din Ucraina

Redacția
Încarcă...