NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Propagandiștii lui Putin se tem de o revoltă populară de proporții împotriva războiului din Ucraina/ Soloviov și Simonian au criticat la televiziunea de stat rusă modul în care decurge mobilizarea: ”Vă jucați cu oameni înarmați”

Doi dintre cei mai fervenți susținători ai lui Putin se sperie din cauza eforturilor dezastruoase de mobilizare în masă, de care se tem că ar putea duce la o revoltă majoră împotriva războiului din Ucraina, notează dailybeast.com.

„Mobilizarea parțială” a Rusiei a aruncat o altă umbră asupra situației deja dezastruoase cu care se confruntă forțele sale armate în Ucraina. Situația este atât de grotescă, încât chiar și cei mai mari susținători ai președintelui rus Vladimir Putin semnalează modul în care se desfășoară mobilizarea.

Principalul propagandist pro-Kremlin, Vladimir Solovyov, și șefa postului RT, Margarita Simonian, au petrecut o mare parte din emisiunea de la televiziunea de stat, ”Sunday Evening With Vladimir Soloviov”, plângându-se de problemele legate de mobilizare. Soloviov a declarat: „Există apeluri panicate pe telefonul meu, pe telefonul Margaritei, ceea ce arată că o serie de persoane implicate au uitat cum să-și facă treaba”.

Advertisements

Simonian a adăugat că, după ce a ascultat anunțul lui Putin și mesajul de monitorizare din partea Ministerului rus al Apărării, a avut impresia că doar persoanele cu experiență militară anterioară au fost supuse mobilizării – dar nu s-a întâmplat așa. Șefa de la RT a spus că ea cunoaște multe persoane cu experiență anterioară de luptă,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cadru medical din Spitalul Municipal de Urgență Roman, confirmat cu Covid-19

Redacția

Londra, după ce Putin a anunțat mobilizare parțială: „Nicio amenințare și propagandă nu pot ascunde faptul că Ucraina câștigă”

Redacția

Cine intră de astăzi în carantină, la întoarcerea în țară. A fost actualizată lista statelor din “zona galbenă”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site