RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Programul de 1 Decembrie, la Pașcani

Administrația locală a stabilit programul manifestărior care vor avea loc de Ziua Națională a României, la Pașcani. Ziua va începe cu depuneri de coroane, prima oprire fiind la Monumentul Bisericii Lunca (08:30), după care se va merge la monumentul Bisericii Blăgești (09:00), la monumentul Bisericii Sodomeni (09:30) și la monumentul Bisericii Gîștești (10:00).

La orele 10:30 se vor depune coroane la Troița din cartierul Fântânele, la monumentul de pe strada Ștefan cel Mare (10:50), la monumentul Bisericii Înălțarea Domnului (11:10). Ultima oprire va fi la monumentul Bisericii Sfinții Voievozi, la orele 11:40, unde va fi oficiată și o slujbă.

La orele 12:00, în piațeta din fața Primăriei va avea loc un spectacol artistic susținut de interpreții de muzică populară Margareta Clipa și Dan Doboș. Alături de ei, vor urca pe scenă și artiștii locali Adriana Apostol, Cristinel Iordăchioaia, Emanuel Băiceanu, Ioana Groza, Petruța Sacară, dar și Fanfara „Trubadurii” și ansamblul „Rapsozii Siretului” al Casei de Cultură.

  

La orele 13:00, în sala de căsătorii din incinta Primăriei va avea loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Related posts

Colindători la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Lunca (VIDEO)

Irina Gherasim

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Moldovei cu Crinilor și Dragoș Vodă intră în execuție

Marius Parteni

10 ani de ȘANSA

Redacția
Încarcă...