NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prognoza METEO pentru următoarele patru săptămâni. Sunt anunțate ploi abundente și temperaturi mai scăzute

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Pentru intervalul 20-27 iulie, dar şi în săptămâna 27 iulie-3 august, sunt anunţate averse în cea mai mare parte a ţării, dar în special în regiunile vestice şi nordvestice. De asemenea, valorile termice se vor situa sub cele specifice acestei perioade.

Prognoza METEO pentru săptămâna 20 – 27 iulie 2020

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nordvestice. Excepţie va face sud-estul teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ploile vor fi abundente în regiunile sudice, centrale şi nordice, dar şi uşor deficitar în nord-est. În restul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza METEO pentru săptămâna 27 iulie – 3 august 2020

Temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice şi nordvestice, dar şi uşor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă.

  

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în nord-vestul ţării şi în general deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza METEO pentru săptămâna 3 – 10 august 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în nordvest, dar şi uşor mai ridicate în sud-est.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile sudvestice.

Prognoza METEO pentru săptămâna 10 – 17 august 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale, pe întreg teritoriul României.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Coronavirusul ajunge şi-n bisericile româneşti: Doi preoţi şi doi diaconi, testaţi pozitiv cu Covid-19

Redacția

Proiect legislativ: Mandatul primarilor să înceteze de drept dacă sunt arestaţi preventiv

Redacția

Județele fără cazuri noi de COVID-19, în ziua cu cel mai grav bilanț de la debutul pandemiei

Redacția
Încarcă...