RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Profesor de la Colegiul Sadoveanu cercetat în urma acuzațiilor de hărțuire a unei eleve

Conducerea Colegiului Național Mihail Sadoveanu l-a reclamat la ISJ Iași pe profesorul de Educație Fizică și sport, Petrică Angheluș. Totul vine ca urmare a unei reclamații a unei eleve din Republica Moldova care s-a plâns că ar fi fost hărțuită de acesta.

 

 

  

Situația a fost discutată astăzi la nivelul unității de învățământ. Conform purtătorului de cuvânt al ISJ Iași, Sabina Manea, ancheta este în derulare, concluziile urmând a fi făcute publice la finalul acesteia.

Conform informațiilor obținute de ziariștii noștri, eleva ar fi fost invitată de profesorul Petrică Angheluș la o cafea în oraș, făcându-i și avansuri. El s-ar fi oferit să îi facă cadouri, dar tânăra a refuzat.

Aceasta a formulat o plângere către conducerea colegiului, care la rându ei a sesizat Inspectoratul Școlar Județean.     

Am încercat să aflăm un punct de vedere din partea conducerii unității de învățământ dar directorul Genoveva Șerban a refuzat să ofere un punct de vedere. Profesorul incriminat, Petrică Angheluș, nu a răspuns apelurilor telefonice.

Cazul este cercetat și de polițiștii din Pașcani. Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, a confirmat că a fost depusă o plângere de hărţuire sexuală de către o elevă, care acum este instrumentată.  

Related posts

Un bărbat care locuiește în Pașcani prins de un vecin în timp ce-şi viola fiica de 12 ani

Redacția

Neculai Rățoi, fostul primar al municipiului Pașcani, a încetat din viață în această dimineață

Marius Parteni

Fetiță de 8 ani din Conțești accidentată de un șofer care a vrut să evite o mașină ce staționa (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...