NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Procurorii pășcăneni au trimis în arest preventiv doi tineri care au tâlhărit un bărbat în stația CF Târgu Frumos

Au deposedat prin violență în stația CF Târgu Frumos un bărbat și credeau că vor scăpa basma curată. Bucuria celor doi concubini care au pus la cale tâlhăria a durat câteva zile. Polițiștii i-au găsit și i-au dus în fața procurorilor care au decis ca cei doi să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

 

„Poliţiştii de la Transporturi au identificat doi tineri, de 18 şi 20 ani bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Astfel, la data de 28 mai anul curent, în jurul orei 04:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iași au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că în Staţia de cale ferată Târgu Frumos, un bărbat a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, un lanțișor din metal galben și de 1.600 lei. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare au fost identificaţi bănuiţii comiterii faptei, asupra lor fiind găsite bunurile susceptibile a fi sustrase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate”, conform IPJ Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, iar la data de 29.05.2017  aceştia au fost prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani şi Judecătoriei Pașcani, instanţa emiţând pe numele lor  mandate de arestare preventivă pentru 30 zile. 

„Din probatoriul administrat a rezultat că cei doi concubini au deposedat prin violență în stația CF Târgu Frumos, persoana vătămată de mai multe bunuri pe care acesta le avea asupra sa, respectiv un telefon mobil marca Allview, un lanț din metal culoarea galben, pe care îl purta la gât și suma de 1600 lei din buzunarul pantalonilor, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1800 lei”, ne-a declarat Alina Enea, purtător cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

{jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

Şase tineri au făcut o petrecere în faţa blocului. Ce sancțiuni au primit

Redacția

Accident rutier mortal! Un bărbat a murit

Redacția

Atenție pășcăneni! Un nou caz de înșelăciune cu valută

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site