NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pro România Pașcani a început campania electorală cu pensula și ciocanul în mână

Filiala locală a Pro România continuă acțiunile de reabilitare a spațiilor destinate copiilor din municipiului Pașcani. După ce săptămâna trecută formațiunea politică a reabilitat un teren de fotbal din suburbia Boșteni, în acest weekend două parcuri de joacă au beneficiat de atenția politicienilor coordonați de Cristian Rățoi.

Este vorba de ”Parcul mic” și ”Parcul Ioana” care au fost igienizate, iar mobilierul și jocurile au fost recondiționate și vopsite.

”Indiferența, delăsarea și neimplicarea autorităților locale duce la distrugere. Astăzi am ales sa ne implicăm, în renovarea a doua spații de joacă pentru copii: ,,Parcul mic” (candidat la fier vechi) și ,,Parcul Ioana” (locul de înoptare a persoanelor fără adăpost), scutindu-i pe aleșii locali să se mai certe în ședințele Consiliului Local pe sumele, soluțiile tehnice si firmele cu care să facă renovarea. PRO România este alături de copii, părinți și bunici.” , se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PRO România Pașcani.

Alegerile locale din acest an au loc pe 27 septembrie, iar politicienii au început deja campania electorală încercând prin activitățile lor să câștige simpatia, dar și votul alegătorilor.

  
Advertisements

Related posts

Primarul Pintilie face apel pentru colectarea selectivă a gunoiului! ”Cantitatea selectată este de 1%, trebuie să ajungem la peste 50%”

Oana Cordoneanu

Pășcănenii sunt scutiți de plata majorărilor de întârziere dacă achită debitele în timp util

Diana Marcu

Condițiile lui Danu când a trecut la PNL: Referendum pe tema apei și consultarea cetățenilor, înainte de luarea deciziilor

Marius Parteni
Încarcă...