RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Prințul Harry revine în Marea Britanie, dar FĂRĂ soția sa. Care este motivul

Prințul Harry urmează să participe la o ceremonie religioasă la Catedrala Saint Paul, în cursul zilei de miercuri, cu ocazia aniversării a zece ani de la fondarea Fundației Invictus Games.

Pentru aceasta, el se va întoarce în Regatul Unit, dar fără ca soția sa, Meghan Markle, să îi fie alături, arată Pro TV.

Prezența prințului se datorează faptului că acesta este unul dintre fondatorii Invictus Games, care celebrează realizările în materie sportivă ale veteranilor.

Un purtător de cuvânt al fundației a confirmat prezența ducelui și a spus că va onora ocazia cu un discurs special.

  

Actorul Damian Lewis va fi, de asemenea, la ceremonie și este așteptat să recite un poem Invictus, mai notează sursa citată.

Prințul Harry: „SUA este noua mea țară”

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală pentru California, în 2020, iar anul acesta Ducele de Sussex a mărturisit că a „luat în considerare” să solicite cetățenia americană.

Recent, Harry a anunțat că SUA este „noua sa țară” de reședință, într-un document actualizat de la Companies House. Prințul Harry ar putea fi pe punctul de a renunța la titlurile regale după ce a făcut această declarație,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prințesa Elisabeth von Bismarck a murit la 84 de ani

Redacția

Sediul ambasadei Ucrainei din Praga a fost vandalizat. Poliția îi caută pe vinovați

Redacția

Christine Lagarde afirmă că BCE va reduce DOBÂNZILE în zona euro în scurt timp, dacă nu apar șocuri ”majore”

Redacția
Încarcă...