RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prinţul Charles va fi primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis

Şeful statului îl va primi miercuri, 25 mai, pe Alteţa sa Regală Charles, Prinţ de Wales, începând cu ora 14.45, la Palatul Cotroceni, potrivit agendei preşedintelui Klaus Iohannis. 

Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei a anunţat o nouă vizită în ţara noastră a Alteţei Sale Prinţul Charles. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta pe moştenitorul coroanei britanice. 

Prinţul Charles este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce avere declarată are Iulian Dumitrescu, acuzat de DNA că ar fi luat o mită de 16 milioane de lei/ Fost senator de Călărași, actualul șef CJ Prahova a apărut în stenograme când îi cerea lui Drulă să-i țină oamenii în funcții la Transporturi

Redacția

Comisia de la Veneția, despre legile justiției: Par să se îndrepte în direcția corectă. Reacția Ministerului Justiției

Redacția

INVESTIGAȚIE „A strâns bani pentru un bărbat mort de 8 luni”. Invitată la televiziuni ca medic și filantrop, un fals doctor din Iași nu a terminat niciodată facultatea, iar banii pe care-i aduna nu ajungeau la familii

Redacția
Încarcă...