RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul promite că proiectul privind monitorizarea maşinilor prin GPS va fi dezbătut în şedinţa următoare de Consiliul Local

Primarul Dumitru Pantazi i-a promis consilierului PP DD, Ioan Danu, că şedinţa ordinară de săptămâna viitoare va avea pe ordinea de zi şi proiectul acestuia ce se referă la introducerea monitorizării prin GPS a maşinilor Primăriei şi instituţiilor subordonate Consiliului Local.

 

 Proiectul este depus la registratura legislativului local, însă nu a fost introdus nici până acum pe ordinea de zi, prioritate având doar proiectele promovate de primarul Dumitru Pantazi.

  

 Edilul şef a explicat astăzi, când a fost interpelat de consilierulul PP DD pe această temă, că subordonaţii săi nu au avut timp să facă rapoartele, însă promite că acest lucru se va întâmpla în şedinţa ordinară de luna viitoare. Asta deşi legea prevede că proiectele de hotărâre asupra cărora timp de 30 de zile nu s-a dat nici un aviz sunt considerate ca fiind avizate tacit.

 Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali în orice moment al zilei se va şti ce face fiecare maşină monitorizată, unde este şi cât a consumat într-o zi, lună sau an.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primar USR acuzat că a montat un dispozitiv de ascultare a discuțiilor dintre angajați

Marius Parteni

Toaletarea copacilor din cartiere, a început de astăzi

Marius Parteni

De ce bisericile se redeschid și teatrele nu? Nelu Tătaru: Biserica este a cartierului, teatrul e al orașului

Redacția
Încarcă...