NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Anvelope uzate pe autobuzele second hand, din transportul public!

Apar noi dovezi care întăresc ideea că autobuzele second hand, care sunt utilizate în transportul public, au probleme și nu oferă siguranță călătorilor. Reporterii noștri au intrat în posesia unor fotografii care arată gradul de uzură, al anvelopelor.

Achiziționate cu mare tam-tam, mijloacele de transport își arată calitatea. Unul a fost tras pe dreapta după ce pierdea ulei din cutia de viteză, altul pierdea antigel. Acum apar public imagini cu anvelopele acestor autobuze, care operează pe rutele locale.

Managerul Leonard Ursu susține că aceste autobuze sunt sigure, oferă cetățenilor condiții decente de călătorie și că nu sunt motive de îngrijorare. Mai mult, atunci când le-a parcat în fața sediului Primăriei, dar și în conferința de presă de la sediul societății, susținea că sunt dotate cu anvelope “all season” și că cel puțin un an de zile ele nu vor necesita reparații.

Cele cinci mijloace de transport au costat aproximativ 800.000 lei. Consilierii au vorbit săptămțâna trecută de prețul ridicat plătit, dar și de faptul că se impune înființarea unei comisii de anchetă, care să verifice achiziția. 

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă parțial la blocuri din Zona Deal până la orele amiezii

Teona Gherasim

Scandalul apei din Pașcani îi deranjează și pe italieni. Vezi ce mesaj au primit cei care conduc municipiul!

Răzvan Grecu

Vindeţi flori şi mărţişoare? Faceţi solicitare la Primărie pentru un loc în care să amplasaţi taraba

Ema Roman
Încarcă...