NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pintilie face apel la vaccinare după ieșirea din carantină: „Nu l-am visat în nicio seară pe Bill Gates, niciodată de când sunt vaccinat!”

Primarul Marius Pintilie a revenit la conferința de presă ce are loc săptămânal la Primăria Pașcani, după o pauză de două săptămâni în care a stat în izolare din cauza infectării cu Covid-19. Acesta s-a vaccinat împotriva virusului cu schema completă și a declarat că a avut o formă ușoară a bolii.

Profitând de prezența jurnaliștilor, acesta nu a ezitat să îndemne în continuare pășcănenii să se vaccineze, mai ales că în municipiu crește de la o zi la alta incidența cazurilor de coronavirus.

 „Fac apel în continuare la vaccinare și respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului! Informez a zecea oară toți pășcănenii că la Pașcani avem un centru de vaccinare care funcționează îi așteptăm pe toți cei interesați să vină la centru să se vaccineze. Personal pot să vă spun că am fost testat pozitiv la Covid-19 acum două săptămâni și ceva, am stat 14 zile în carantină, dar pentru că am fost vaccinat aproape că nu am avut simptome. Am avut o zi, maxim două, nasul înfundat și o stare mai slăbită de sănătate, dar în niciun caz nu am avut simptome care să îmi pună în pericol viața. Pentru cei interesați, dacă ceea ce am trăit eu în ultimele două săptămâni ajută, eu îi invit pe toți să se vaccineze. Nu l-am visat în nicio seară pe Bill Gates, niciodată de când sunt vaccinat”, a declarat Pintilie.

Un apel la vaccinare a făcut și administratorul public, Claudiu Bodoașcă. Acesta a fost considerat contact direct în cazul infectării primarului, dar datorită faptului că are schema completă de vaccin nu a contactat boala.

  

Vreau să fac și eu un apel la toată lumea să se vaccineze. Eu am făcut și a treia doză, am fost contact al domnului primar și nu m-am infectat, deci vaccinul și-a făcut datoria și m-a protejat. Încurajez pe toată lumea să se vaccineze!”, a spus Bodoașcă.

Menționăm faptul că, la Pașcani în prima săptămână din luna octombrie s-au vaccinat 495 de persoane. Conform hărții interactive la centrul de vaccinare ce funcționează în incinta primăriei sunt 1. 622 de locuri disponibile.

Advertisements

Related posts

Alo, primarii din Vaslui, din Bârlad, din Tecuci, Galaţi, Oneşti, Adjud, Roman, Paşcani, Botoşani sau Dorohoi, se aude?

Redacția

Concurs pentru postul de jurist debutant la Primărie. Iată rezultatele

Marius Parteni

Fostul secretar al Primăriei Pașcani a demisionat din Consiliile de Administrație!

Marius Parteni
Încarcă...