RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului flutură steagul păcii în fața liderului opoziției (VIDEO)

Sătul să suporte umilințe la fiecare ședință, primarul municipiului Pașcani a făcut astăzi o mișcare strategică. El i-a zis chemat la discuții, după ședința extraordinară a legislativului local, pe liderul consilierilor PNL, Marius Pintilie și pe cel al social-democraților, Vasile Haldan.

 

Motivul pentru care edilul local a insistat ca această discuţie să aibă loc, a fost dezvăluit de către liberal. ”Am avut o discuție cu primarul municipiului, la invitația dumnealui, pe probleme care țin strict de activitatea legislativului local. Domnul primar s-a arătat interesat ca pe viitor, problemele comunității, proiectele de hotărâre, să fie discutate de principiu între grupurile de consilieri, corectate, după care să fie promovate. PNL este dispus să discute aceste probleme, cu condiția ca ele să reprezinte strict interesul cetățenilor și să fie respectate programele politice cu care formațiunile politice s-au prezentat în fața alegătorilor. Noi cei din PNL nu avem înțelegeri politice, ci doar ne arătăm deschiși unei colaborări. Dacă vom considera că nu sunt respectate anumite probleme, nu vom mai sta la aceeași masă”, a susținut Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

  

Dacă va da curs acestei mutări și va discuta în spatele ușilor închise anumite probleme ale comunității, PNL se sinucide politic. Marius Pintilie ar putea păți la fel ca în campania electorală. Atunci, între cei doi candidați a existat un pact de neagresiune, care a fost încălcat tocmai de Dumitru Pantazi.

O coabitare a factorului politic la nivel local, pe probleme de interes public, ar trebui să fie ținută public, şi discutată inclusiv cu cetățenii, nu doar între reprezentanții partidelor care au membrii în legislativul local.

Menţionăm faptul că, de foarte multe ori, consilierii PNL au avut intervenţii pe proiectele de hotărâre formulate de primar sau viceprimar, multe dintre acestea, concretizându-se în amendamente la proiectele de hotărâre. 

 

{youtube}aEi-ObdS5qo{/youtube}

 

Related posts

Posturi de şefi, libere, la Protecţia Mediului, Spitalul Militar sau DSP

Redacția

Atenție șoferi! Amenzi pentru cei care parchează pe locurile destinate taxiurilor

Redacția

Decizii controversate din partea primarului: Vrea să lase EcoSalubritate fără activitatea de bază, dar dă peste 100 mii euro pentru achiziția unui utilaj

Marius Parteni
Încarcă...