NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Primarul Pantazi a falsificat două fotografii, pentru a determina cetățenii să îi acorde votul pentru un nou mandat

Dorința de a mai obține un nou mandat de primar, la alegerile locale din 27 septembrie, l-a determinat pe primarul Dumitru Pantazi să se prezinte în fața alegătorilor cu un pliant electoral, în care sunt prezente două fotografii falsificate.

Acestea surprind piața delimitată de clădirea Primăriei și a Catedralei, dar și o porțiune din strada Ștefan cel Mare, din dreptul Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Cum terenurile virane de lângă Catedrală și Parchet sunt lăsate în voia sorții, nefiind amenajate spațiile verzi, și având în vedere că cele două fotografii deschid pliantul electoral al lui Dumitru Pantazi, acestea au fost modificate într-un program de editare foto.

Astfel, cu ajutorul calculatorului a fost îndepărtat gardul de delimitare a șantierului Catedralei și acea zonă a fost înverzită ca și cum ar fi fost montat gazon . Același lucru s-a întâmplat și în fotografia în care este surprins sediul parchetului. Zona virană, neamenajată, fiind colorată cu verde, astfel încât să sugereze curățenie și ordine.

  

Gestul primarului Dumitru Pantazi a fost sancționat imediat pe Facebook, acolo unde internauții i-au deconspirat fotografiile trucate.

Rămâne de văzut, dacă cetățenii care trec zilnic prin acele zone vor fi convinși de pliantele electorale ale primarului Dumitru Pantazi, că trăiesc într-un oraș curat, îngrijit și plin de verdeață, așa cum este prezentat în fotografiile falsificate.

Advertisements

Related posts

S-a decis! Lista pășcănenilor ce vor obține o locuință ANL a fost publicată!

Răzvan Grecu

Intrarea pe Stadionul de Rugby – blocată de gunoaie

Ema Roman

Investiții în viitorul tinerilor de la Colegiul Unirea. Abandonul școlar subiect de discuție

Teona Gherasim
Încarcă...