NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul Hobincă din Moțca despre contestatarii săi: „Am câțiva ciudoși care crapă ca grenada!” Acesta le dorește: un sicriu sau o partidă de sex pe canapeaua sa!

Constantin Serioja Hobincă, primarul comunei Moțca, a devenit de ieri, probabil, oaia neagră a comunității pe care o conduce. Asta după ce a postat pe internet mai multe mesaje jignitoare la adresa contestatarilor săi.

La un articol postat ieri de NewsPascani.com în care edilul șef al comunei Moțca apare în postura unui filantrop, acesta a intrat în polemică online cu o serie de cetățeni care postaseră comentarii negative la adresa sa. Primarul Hobincă a posta nu mai puțin de  17 comentarii semnate „Primarul”. În multe din acestea edilul își caracterizează concetățenii ca fiind „parșivi” și „nerușinați”.

Primarul Hobincă, credincios din fire, nu se sfiește să apeleze la cele sfinte pentru a-și impune punctele de vedere: „Să vă vadă Dumnezeu, să vă judece și să vă miluiască pe fiecare după cât merită!” Nici replicile cu tentă sexuală nu au lipsit din postările celui care se recomandă online ca fiind „Primarul”. Acesta invită pe oricine vrea să „poftească la canapea”.

Sofia: nu ai făcut nici un proiect ți-ai tras canapea ca să te……..pe ea. ești zero pt comună chiar dacă tu crezi altfel.
Primarul: Cine dorește să poftească la canapea.”

Edilul internaut își face și un scurt CV al său urmat de o caracterizare grobiană a celor care îl critică și le redăm exact cum au fost scrise:  

Primarul: Am condus tractoriști 6 ani fiind șef de secție. Am liceul absolvit din 1989 și mă pot lăuda că am făcut carte, nu ca alții. Dar voi ce ați condus, căruciorul de butelii?! Am o bună perioada de când conduc comuna și o fac bine… . Am câțiva ciudoși care crapă ca grenada. Când veți fi primari să conduceți mai bine !!! HAHAHAHAHA … Ciudă-Ciudă !”

O altă replică pe care Hobincă a scris-o la un comentariu negativ este de-a dreptul stupidă. Edilul șef al comunei Moțca nu s-a sfiit să-și trimită criticul drep în …sicriu:

Gaboran: Stiti de ce a schimbat usile de la primarie?
R: nu mai incapea pe ele 🙂 🙂
Primarul: Asa sa incapi tu in sicriu …”

Contactat telefonic primarul Hobincă nu a negat faptul că el ar fi scris aceste comentarii, mai mult, el sugerând că ar trebui să angajeze un om care să răspundă comentariilor critice. Menționăm că adresa de e-mail de pe care s-au postat toate comentarile semnate „Primarul” este adresa personală a edilului șef din Moțca.
 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Stolniceni Prăjescu: Bibliotecă virtuală pentru beneficiarii proiectului ACTIV

Redacția

O firmă franceză va furniza un utilaj pentru Primăria Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Incendiu la o gospodărie din Miroslovești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site