RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi ridică din umeri la starea de incompatibilitate a cuscrului său Gică Zanet: „Instituția noastră nu are competențe în evaluarea declarațiilor de avere și de interes”

Starea de incompatibilitate în care s-a aflat administratorul public, Gică Zanet, în perioada iulie-noiembrie 2012 nu este de interes pentru Dumitru Pantazi și secretarul municipiului Mircea Zuzan. Răspunsul primit de Actualitatea TV la o sesizare adresată administrației locale privind acest aspect a fost unul evaziv.

 

Edilul șef a transmis postului de televiziune Actualitatea TV că nu are competențe în evaluarea declarațiilor de avere și de interes. Asta deși jurnaliștii postului nostru cereau analizarea  stării de incompatibilitate în care Gică Zanet s-a aflat în perioada iulie 2012-noiembrie 2012, atunci când a fost membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, iar firma la care este acționar majoritar avea contracte cu această instituție. Tot în sesizare s-a cerut celui care răspunde de legalitatea din Primărie, secretarul Mircea Zuzan, să verifice și starea de incompatibilitate în care același Gică Zanet se află în calitatea sa de administrator public și de acționar majoritar la o societatea comercială, SICME SRL, care are relații economice atât cu Primăria cât și cu unitățile și societățile subordonate Consiliului Local.

  

În loc să sesizeze Agenția Națională de Integritate, primarul Dumitru Pantazi a ridicat din umeri și s-a spălat pe mâini. Menționăm că atât sesizarea cât și răspunsul Primăriei vor fi transmise către ANI pentru un punct de vedere oficial.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Olariu a pierdut procesul intentat de doi jurnaliști de la Actualitatea TV! Vezi câți bani trebuie să plătească pentru calomniile sale!

Redacția

Primăria aniversează veteranii de război din Pașcani

Oana Cordoneanu

Decizie definitivă! Primăria Pașcani a pierdut procesul în care contesta debitul de 600.000 de lei impus de ANAF

Răzvan Grecu
Încarcă...