NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Juniorii pregătiți de Dan Negri au dat peste adversari puternici la turneul de la Zalău

Juniorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Pașcani, au participat timp de 3 zile la un Turneu Național, ce a avut loc la Zalău. Este vorba despre grupa de copii, născuți în anul 2002, antrenați de fostul mare fotbalist pășcănean, Dan Negri. Turneul s-a desfășurat în perioada 20-22 august, iar la competiție au fost prezente 70 de cluburi din țară.

 

Pășcănenii au avut ghinion la tragerea la sorți și au căzut într-o grupă dificilă cu: Dinamo I București, Dinamo II București, FC Zalău, Sporting Arad și Academia ”Gheorghe Popescu”.

  

În prima partidă pășcănenii au reușit singura victorie din turneu, 2-0 contra celor de la Sporting Arad. În cea de-a doua partidă s-au confruntat cu cei de la Dinamo I București, echipa din Ștefan cel Mare învingând cu scorul de 8-0. Următoarea partidă a fost cu echipa gazdă, FC Zalău, meci pierdut de pășcăneni cu scorul de 2-1.

Juniorii de la Dinamo II București, au câștigat și ei partida contra CSM -ului cu scorul de 5-0. Ultima partidă a elevilor lui Dan Negri a avut loc în această dimineață contra celor de la Academia de Fotbal ”Gheorghe Popescu”. Pășcănenii au pierdut cu scorul de 4-1.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani își reia dreptul de participare în liga a III-a la fotbal de la CS Kosarom

Răzvan Grecu

CSM Pașcani a pierdut la debutul în noua ediție din Liga 3

Marius Parteni

Juniorii A1 de la Clubul Sportiv Municipal au marcat 15 goluri împotriva celor de la CS Tomești

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site