NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul din Tătăruși la deschiderea Zilelor Rezervației Forestiere: „Mi-am dorit o localitate de poveste”! Performerii din educație premiați în cadru festiv! (Galerie FOTO)

Ediția cu numărul șase a evenimentului Zilele Rezervației Forestiere a debutat oficial astăzi. Autoritățile locale au primit vizita invitaților, cu prilejul reuniunii ce a avut loc la muzeul din localitate.

Evenimentul a debutat cu un Tedeum după care, la propunerea primarului Costel Iosub, a fost ținut un moment de reculegere în memoria celor care au fost Gheorghe Dima –  vicepriamar al localității, Neculai Rățoi și medicul Emil Huțanu.

Au urmat discursurile oficialităților. „Mi-am dorit ca Tătăruși să fie o localitate de poveste”, a spus edilul comunei.

Toți cei care au luat cuvântul au apreciat eforturile depuse de administrația locală pentru a dezvolta localitatea și proiectele inițiate pentru continuarea acestui proces.

 

 

În cadrul evenimentul au fost acordate, ca și în ceilalți ani, diplome de excelență. Anul acesta au primit distincția prefectul și subprefectul județului, Marian Șerbescu, respective Valentina Iosub, dar și managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Diplome de excelență și premii în bani au primit și elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură. Este vorba despre Ioana Oniceanu – șefa de promoție a Liceului Tehnologic din localitate, Alexandra Frij, Cristina Pintilie, Emilia Dodaru, Emanuel Iosub și Raluca Sandu.

Ceilalți copii cu performanțe au primit diplome și cărți. Festivitatea de deschidere s-a încheiat cu imnul “Mica Bucovină”, cântat de organizatori, alături de premiații din localitate.

Au fost prezenți astăzi la eveniment: prefectul județului, Marian Șerbescu, subprefectul Valentina Iosub, senatorul Victorel Lupu, deputatul Vasile Axinte, Maricel Popa – președinte CJ Iași, Romeo Olteanu – vicepreședinte CJ Iași, primarul și viceprimarul municipiului Pașcani, Mihaela Ivancia consilier județean, Gheorghe Nichita – consilierul președintelui CJ Iași, Costică Pânzaru – managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, primari și viceprimari din zona Pașcani, reprezentanți ai instituțiilor subordonate statului.

loading...
Advertisements

Related posts

Comunicat de presă : Recepția lucrărilor la sistemul integrat de gestionare a apelor în comuna Moțca

Redacția

Stolniceni Prăjescu: 6 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate

Oana Cordoneanu

Lespezi: Despăgubiri pentru gospodăriile afectate de grindină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site