NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria va închide accesul spre noul centru comercial, prin scuarul de pe mijlocul străzii Moldovei!

Intrarea de pe strada Moldovei, pe sensul spre Gâștești, către centrul comercial ridicat pe fostul amplasament al societății Retrom SA va fi închisă. Administrația locală parcurge pașii pentru a lua această măsură, menită să aducă siguranță participanților la trafic.

Smart Estate&Logistic SRL, societatea care a ridicat noul centru comercial se angajase încă de la lucrările de construcție a centrului comercial, să realizeze trei sensuri giratorii, pe strada Moldovei, unul la intersecția de la Constructorul, altul la intrarea în parcarea centrului comercial și al treilea la Kaufland.

Cum firma care a realizat investiția nu și-a respectat angajamentul din autorizația de construcție, iar în zonă se produc accindente, municipalitatea a decis să închidă intrarea in parcarea centrului comercial din strada Moldovei, pe sensul spre Gâștești. Primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a solicitat serviciului de Gospodărie Comunală să amplaseze între cele două scuaruri stâlpi demontabili.

Urmează ca în aceste zile să fie informată cu privire la aceste modificări Poliția Rutieră, după care se va trece la amplasarea stâlpilor. Practic, accesul în parcarea centrului comercial se va face doar de pe sensul de mers, paralel cu clădirile comerciale.

Advertisements
Advertisements
  

Despre situația din acea zonă s-a discutat și în Comisia Tehnică de Circulație Rutieră. Viceprimarul Cristian Rățoi, a solicitat șefului Serviciului de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Ciprian Prisecaru, să verifice situația în teren, pentru a se vedea stadiul documentației privind cele trei sensuri giratorii.

Menționăm faptul că în zona respectivă se produc frecvent accidente rutiere.  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Serviciul de Evidență a Persoanelor Pașcani este închis luni

Redacția

Măsuri sporite pentru combaterea secetei în agricultură

Redacția

R.A.G.C.L. anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier juridic

Redacția
Încarcă...