NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Liga IV Iași: CSM Pașcani – Gloria Bălțați 2 – 1! (Video)

Etapa cu numărul cinci din Liga a IV-a județeană Iași a adus o nouă victorie echipei locale de fotbal, CSM Pașcani. Cele trei puncte au ajuns în dreptul formației pășcănene, după două goluri reușite în ultimele 7 minute ale partide.

Gloria Bălțați a fost adversarul jucătorilor de la CSM, formație care trebuia să fie gazda acestei partide, dar meciul s-a disputat Pașcani. Cei din Bălțați au deschis scorul încă din primele minute ale meciului și au condus la pauză cu 1-0.

Pășcănenii au părut obosiți în primele 45 de minute, dar după pauză și-au mai revenit. Indicațiile antrenorului Răzvan Boroeanu și a celor din stafful tehnic, i-au motivat pe jucători. Partea a doua a fost una mai disputată, iar când toată lumea credea că meciul se îndreaptă spre o înfrângere pentru CSM, au venit golurile victoriei.

Advertisements

Maxim Poșmag a centrat în fața porții în minutul 85, iar intervenția unui fundaș de la Bălțați a trimis mingea în propria poartă. Marian Mihăilă a prins un șut sănătos și a adus victoria echipei locale.

Advertisements
  

Etapa următoare, duminică, 18 septembrie, de la orele 18.00, CSM întâlnește pe teren propriu pe Viitorul Hârlău.         

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liga 3, seria I: Știința Miroslava – CSM Pașcani 2-1! (VIDEO)

Marius Parteni

Liga 3: CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț 0-1

Marius Parteni

Iată câștigătorii Cupei de Vară la QWAN KI DO!

Ema Roman
Încarcă...